Logo tentenverhuur

TT-tenten

circustenten, - tribunes & festival materiaal

Specialist op het gebied van (circus)tenten

TT-tenten, uw partner in circustenten, tribunes & festival materiaal. Wij leveren ons materiaal vakkundig en snel. Doordat wij al het materiaal in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en u optimaal van dienst zijn.

Bent u op zoek naar een tent, tribune, kassa, vloer of ander materiaal voor uw evenement? Kijk dan rustig rond op onze website.

De circus herman renz tent

Als je aan circustenten denkt dan denk je al snel aan de iconische blauw rode Circus Herman Renz tent. Sinds 2015 zijn wij de de trotse eigenaar van deze tent. 

De tent kan ingezet worden voor oneindig veel mogelijkheden. Dankzij zijn hoogte is de tent zichtbaar vanaf grote afstand. Binnen in de tent is het gezellig donker door het niet-lichtdoorlatende tentdoek en kunt u de sfeer creëren die past bij uw evenement. In combinatie met de tribune biedt deze tent ruimte voor 850 toeschouwers. Bent u op zoek naar een grote, sfeervolle circustent om te huren? Dan is de iconische Circus Hermen Renz tent echt iets voor u! 

circustent-festival-huren

Festival tent huren?

Uw bezoekers de ultieme beleving kunnen garanderen? Boek dan één van onze festivaltenten. Wij hebben al met diverse grote festivals mogen samenwerken. 

Kies bijvoorbeeld voor onze 8 masten tent van 60 x 36 of bekijk ons verdere aanbod door te klikken op de onderstaande button. Liever persoonlijk advies voor het huren van een festival tent? Neem dan vrijblijvend contact op! 

Enkele partijen waar wij voor werken

Deze bedrijven gingen u al voor bij het huren van een (circus)tent.