TT-Tenten

Festivaltent huren

Previous slide
Next slide

Festivaltent - 2/8 master tent

Prijs op aanvraag 

5/5

de #1 festivaltent van Nederland huur je bij TT-tenten

Zoekt u een festivaltent voor uw evenement of andere speciale gelegenheid? Huur dan een festivaltent bij TT-tenten! Doordat wij het festival materiaal in eigen beheer hebben kunnen wij razendsnel leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Dankzij het grote oppervlakte en de enorme hoogte kent deze festivaltent oneindig veel mogelijkheden. Het bijzondere aan deze tent is dat hij op verschillende formaten opgebouwd kan worden. De tent kan opgezet worden als 2, 4 , 6 en 8 master. Deze multifunctionele tent kan ingezet worden voor diverse midden en grote evenementen. Wanneer u kiest voor een festivaltent in combinatie met een vloer, kassa unit en (eventuele) shelter tent, bent u in één klap klaar. Bij ons heeft u dus alles onder één dak.

Benieuwd of deze tent nog beschikbaar is voor uw gewenste data? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

Een festivaltent kan naast festivals ingezet worden voor een grote diversiteit aan speciale gelegenheden, zoals: circussen, beurzen, gala’s, of als bedrijfsoplossing Benieuwd of deze tent ook geschikt is voor uw gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Elke gelegenheid is uniek, daarom werken wij bij TT-tenten met prijzen op maat. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de afname frequentie, ondergrond en moment  in het jaar.

Daarnaast huren onze klanten naast een tent vaak ook andere producten, om zo hun evenement compleet te maken. Dus bent u benieuwd naar de prijs van deze festivaltent? Neem dan contact met ons op.

Nee, zodra u bij ons een (festival)tent huurt is deze tent niet automatisch voorzien van een vloer. Wel kunt u bij ons de vloer huren. Bekijk hier meer informatie. 

Jazeker, wij komen altijd voorafgaand het evenement bij u langs op locatie. Wij staan u graag persoonlijk te woord en streven ernaar u optimaals van dienst te zijn. Maak een afspraak door te bellen naar 06-53493207 of vul eenvoudig ons contactformulier in.

Maak uw gelegenheid compleet

Kassa unit

kassa-unit-huren

Shelter tent