Logo tentenverhuur

Evenementenvloer huren

Tent- & evenementenvloer 10 - 10.000 m2

Prijs op aanvraag 

5/5

Maak jouw speciale gelegenheid compleet met een evenementen vloer

Op zoek naar een vloer voor jouw tent? Bij TT-Tenten leveren wij al vele jaren evenement vloeren voor speciale gelegenheden zoals: festivals, circussen en andere speciale gelegenheden. Twijfelt u nog of u een vloer moet huren bij uw tent huren? Lees dan snel verder!

Ten alle tijden adviseren wij u om een tent in combinatie met een vloer te huren. Door de onvoorspelbare weersomstandigheden voorkomt u dat uw gasten door de modder heen moeten en uw speciale gelegenheid de klasse die het verdient. Zo voorkomt u dat veel voorbereid werk in het water komt te vallen. Daarnaast zorgt een stabiele ondergrond ervoor dat uw tent wordt omgetoverd tot een enorme dansvloer, of uw bezoekers veilig kunnen verplaatsen naar hun zitplaats op de tribune. Niet alleen in de tent maar ook buiten de tent is een vloer een verstandige keuze. Zo voorkomt u dat uw gasten struikelen door oneffenheden in de ondergrond en zet u de puntjes op de i voor uw gelegenheid.

Benieuwd naar de prijzen of de beschikbaarheid? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

 

Beschikbaarheid aanvragen

Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel: +316 53 49 32 07

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

Een festival en evenementen vloer is geschikt voor een grote diversiteit aan speciale gelegenheden. Onze vloeren worden jaarlijks ingezet als: looppaden voor evenementen, dansvloer en als versteviging van de ondergrond voor zwaardere objecten (zoals geluidsinstallaties en ander backstage apparatuur). 

Onze vloeren zijn te huur vanaf 10 m2. Ze zijn leverbaar of op te halen op locatie in Amsterdam. 

De prijs voor het huren van een festivalvloer is afhankelijk van verschillende factoren. Om een exacte prijsindicatie te maken vragen wij u een offerte aan te vragen. Zodra u contact heeft opgenomen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Jazeker! Als de plannen het toe laat kunnen wij op verzoek langs komen op locatie. Ook als dit niet mogelijk is zullen wij er alles aan doen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wilt u graag dat wij bij u komen kijken voor de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Maak uw gelegenheid compleet met

Circus Renz Tent

Dé iconische circustent

Een shelter tent