TT-Tenten

Shelter tent huren

Shelter/stretchtenten huren

Prijs op aanvraag

5/5

De ideale overkapping voor uw speciale gelegenheid

Een sheltertent is een flexibele tent die vaak wordt gebruikt als beschutting tegen de zon en regen. Deze kleurrijke tent kan op verschillende manier ingezet worden: als partytent, terrasoverkapping, binnenkomst of als overdekking voor een podium.

Deze multifunctionele oplossing is dus een uitkomst voor ieder evenement. Wij verhuren jaarlijks deze tent aan tientallen feesten, bruiloften, congressen, festivals en circussen. Bij TT-tenten kiest u voor gemak en zekerheid. Laat het werk geheel uit handen nemen door ons enthousiaste bouwteam. Daarnaast werken wij alleen maar met hoogwaardig gekeurd materiaal.

Interesse in een sheltertent? Vraag dan direct een offerte aan.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel: 06-53493207

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

U kunt bij TT-tenten eenvoudig een shelter tent huren. Doordat wij al het materiaal in eigen beheer hebben, kunnen wij een grote diversiteit aan materiaal snel en vakkundig leveren. 

Door een offerte aan te vragen heeft u gelijk inzichten in de kosten. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Het huren van een shelter tent is vrij eenvoudig. Als eerste stap vraagt u een offerte aan via de website, zodra u deze heeft ontvangen en goedgekeurd nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het plaatsen van de shelter tent. 

Daarnaast kunt u altijd tussentijds contact met ons opnemen voor eventuele vragen. Zo weet u altijd wat u te wachten staat en kunnen ij u optimaal van dienst zijn. 

In de volksmond wordt vaak gesproken over een stretchtent. De tent die wij leveren is een shelter tent. Ondanks dat een sheltertent en een stretchtent erg op elkaar lijken, zit er toch verschil in. Dit verschil zit hem voornamelijk in het materiaal. Doordat de shelter tent van PVC is gemaakt is, is de tent eens stuk steviger en duurzamer. 

Dit maakt de sheltertent een erg veilige overkapping. Daarnaast beschikt de shelter tent over een bouwboek voor de berekeningen. 

Dus bent u op zoek naar een veilige oplossing voor uw evenement? Kies dan voor een sheltertent. 

De prijzen van onze (shelter)tenten zijn inclusief op- en afbouw kosten, tenzij expliciet anders vermeld. 

Maak uw gelegenheid compleet

De Kassa unit

kassa unit

De Herman Renz Tent

Dé iconische circustent