Logo tentenverhuur

Kassa- & kantoorunit huren

Kassa unit - 3 uitgifte loketten

prijs op aanvraag 

5/5

Mobiele kassa- & kantoorunit

Een kassa unit huren voor een festival of evenement? Bij TT-tenten kunt u al een kassa unit huren vanaf 1 dag. Wij regelen het vervoer en het installeren van de container. 

Met deze kassa unit huurt u een speciale unit, ingericht en uitgerust voor middel- en grote evenementen. De kassa unit is voorzien van drie uitgifte loketten. Dankzij de luxe uitstraling en veiligheidsmaatregelen is deze kassa unit de beste oplossing voor uw speciale gelegenheid.

Naast de kassafaciliteiten heeft u de mogelijkheid een opslag- & kantoorruimte te huren. Wanneer deze twee containers naast elkaar geplaatst worden ontstaan er een doorgang die kan functioneren als entree voor uw gelegenheid. 

Direct een kassa huren voor uw gelegenheid? Vraag dan nu een offerte aan. 

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

De kassa unit bestaat uit een container waarin uw personeel veilig en efficiënt kan werken. Naast de drie uitgifte loketten is de kassa unit voorzien van verlichting, elektriciteit, stoelen, schuiflades en een pinslide. 

Bij TT-tenten werken wij met prijs op aanvraag. Elke gelegenheid is uniek en brengt andere omstandigheden met zich mee. Daarom verzoeken wij u voor een exacte prijsindicatie contact met ons op te nemen. 

Onze kassa unit wordt voornamelijk ingezet voor midden- en grote evenementen. Hierbij kunt u denken aan circussen, festivals of (dorps)feesten. Naast het verkopen van tickets wordt deze kassa vaak gebruikt voor het verkopen van muntjes, om zo makkelijk en snel te kunnen betalen. Twijfelt u nog of een kassa unit geschikt is voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Jazeker! Bij TT-tenten zijn wij u van dienst voor een grote diversiteit aan materiaal voor festivals en andere speciale gelegenheden. Doordat wij het materiaal in eigen beheer hebben kunnen wij snel leveren. Daarnaast werken wij met gekeurd materiaal, wat ervoor zorgt dat de veiligheid altijd gewaarborgd wordt. Naast onze maatwerkoplossingen vindt u op onze website meer informatie over: circustenten, festivaltenten, voortenten, shelter tenten, tribunes en vloeren

Maak uw gelegenheid compleet met

Circus Renz Tent

Dé iconische circustent

Een shelter tent