TT-Tenten

Circustent huren

Previous slide
Next slide

Iconische circus Herman Renz Tent (31,5 meter)

Prijs op aanvraag

5/5

De #1 circustent van Nederland huren

De enige echte circus Hermen Renz tent. Een echte eyecatcher! Door de stijl van de tent is het voor de bezoekers van je evenement meteen duidelijk dat er iets te vieren valt!

Door het rood-blauwe tentdoek en de grote nokhoogte valt de festivaltent meteen op. Binnen in de tent is het gezellig donker door het niet-lichtdoorlatende tentdoek en kan je de sfeer creëren die past bij jouw evenement.

Ben je op zoek naar een grote, sfeervolle circustent om te huren? Dan is de Herman Renz tent met zijn iconische uiterlijk echt wat voor jou. Wij zetten hem voor je op en breken hem ook weer af, jij hoeft dus alleen het feestje erin te regelen. Reserveer deze tent dus snel!

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hulp nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

Bij de circustent wordt niet standaard een tribune geleverd. Wel kunt u die bij ons huren. Bekijk hier meer over onze tribune.

Ons team streeft ernaar om de tent binnen één dag op te bouwen.  Echter kan deze tijdsduur anders uitvallen, dit is afhankelijk van verschillende factoren. Wij zorgen er daarom altijd voor dat de circustent ruim op tijd opgebouwd wordt op locatie.

Nee, zodra u bij ons een circustent huurt is deze tent niet automatisch voorzien van een vloer. Wel kunt u bij ons de vloer huren. Bekijk hier meer informatie. 

Jazeker, wij komen altijd voorafgaand het evenement bij u langs op locatie. 

Wij staan u graag persoonlijk te woord en streven ernaar u optimaals van dienst te zijn. Maak een afspraak door te bellen naar 06-53493207 of vul eenvoudig ons contactformulier in.

Maak uw gelegenheid compleet

Voortent

circus-herman-renz-tent

Tribune

comfortabele kuipstoelen

Kasa unit en kantoor