TT-Tenten

Voortent huren

.
Previous slide
Next slide

Voortent - twee & drie master tent

Prijs op aanvraag

5/5

Twee master

Drie master

Een warm welkom voor uw gasten, met een voortent

Bij TT-tenten verhuren wij al het materiaal om uw speciale gelegenheid compleet te maken. De eerste indruk is alles. Daarom is het huren van een voortent een zeer goede keus.

Wanneer u een voortent huurt voor uw evenement of andere andere speciale gelegenheid, zal het uw gasten aan niets ontbreken. Zij zullen op een comfortabele en luxe manier direct in de sfeer komen. 

Daarnaast kunnen onze voortenten ingezet worden als centrale tent voor uw evenement. Dankzij het oppervlakte en hoogte ontstaan er meer dan genoeg mogelijkheden. Zoekt u liever een kleinere tent? Bekijk dan eens onze shelter tent!

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

De naam zegt het al, in vele gevallen wordt deze tent voor de grote circus of festivaltent geplaatst. Op deze manier functioneert de tent als entree voor de gasten. 

Daarnaast wordt deze tent regelmatig ingezet als centrale tent. Door de grote oppervlakte zorgt het huren van een voortent voor oneindig veel mogelijkheden. 

Elke gelegenheid is uniek, daarom werken wij bij TT-tenten met prijzen op maat. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de afname frequentie, ondergrond en moment  in het jaar.

Daarnaast huren onze klanten naast een tent vaak ook andere producten, om zo hun evenement compleet te maken. Dus bent u benieuwd naar de prijs van deze festivaltent? Neem dan contact met ons op.

Nee, zodra u bij ons een (voor)tent huurt is deze tent niet automatisch voorzien van een vloer. Wel kunt u bij ons de vloer huren. Bekijk hier meer informatie. 

Jazeker, wij komen altijd voorafgaand het evenement bij u langs op locatie. Wij staan u graag persoonlijk te woord en streven ernaar u optimaals van dienst te zijn. Maak een afspraak door te bellen naar 06-53493207 of vul eenvoudig ons contactformulier in.

Maak uw gelegenheid compleet

Kassa unit

kassa-unit-huren

Herman Renz Tent

Dé iconische Circustent