TT-Tenten

Tribune huren

Previous slide
Next slide

Tribune - 100 /2500 kuipstoelen

Prijs op aanvraag

5/5

Biedt uw gasten de comfort en luxe die zij verdienen

Bent u op zoek naar een tribune? Dan bent u bij TT-tenten aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan materiaal voor evenementen en speciale gelegenheden.

Met de tribunes van TT-tenten kiest u voor comfort en luxe. Onze tribunes zijn toepasbaar in verschillende maten. Op deze manier is hij naast grote showproducties ook geschikt voor kleine en middelgrote evenementen. Dankzij de theateropstelling kunnen alle bezoekers optimaal van de voorstelling genieten en heeft iedereen goed uitzicht op het showspektakel. 

Wilt u ook uw gasten optimaal laten genieten van uw voorstelling of andere centrale gelegenheid? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wat een service! Voor iedereen die opzoek is naar een geschikte partner: kies voor TT-tenten
Peter
Circus
Enorm fijn samengewerkt met TT-tenten. Een aanrader!
Evert
Festival

Jazeker! Bij onze tribune heeft iedereen optimaal zicht door de oplopende bouwstijl. Daarnaast bestaat de mogelijkheid bezoekers premium plekken te bieden. Zo kunt u naast het huren van onze tribune extra loge stoelen huren, wat niet alleen capaciteit verhogend is maar ook uniek uitzicht biedt voor uw gasten. 

Eenvoudig en snel! Bij TT-tenten huurt u ook op kort termijn een professionele tribune. Zodra u een offerte heeft aangevraagd en deze heeft goedgekeurd gaan onze vakmannen voor u aan de slag. Wij nemen contact met u op voor het tijdstip van het op- en afbouwen van de tribune. Nooit was het zo makkelijk om een tribune te huren voor uw show of andere speciale gelegenheid. Ervaar dit gemak nu zelf, vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Onze tribune wordt vaak ingezet bij gelegenheden waar toeschouwers een langere periode aan een naar een voorstelling kijken. Hierbij kunt u denken aan circus- en theatervoorstellingen. 

Doordat onze tribune ook inzetbaar is als maatwerk product bestaat de mogelijkheid deze tribune te gebruiken voor diverse speciale gelegenheden zoals sportevenementen, beurzen of andere speciale gelegenheden. Twijfelt u of een tribune voor uw gelegenheid geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Bij TT-tenten hebben wij tribunes in verschillende maten. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan voor een (prijs)indicatie. 

Maak uw gelegenheid compleet

Festival tent

Festival-tent-huren

Herman Renz Tent

Dé iconische circustent